پیتزا خانگی
برای آزمایش مخمر، آب گرم (حدود 110 درجه فارنهایت)، یک بسته مخمر خشک فعال و یک قاشق چایخوری شکر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. در این مرحله آخر، من به شما نشان خواهم داد که چگونه پیتزای خود را در خانه در یک فر دیواری بپزید. شاید معروف ترین پیتزای شیکاگو، پیتزای دیپ دیش باشد که پیتزا شیکاگو را به عنوان یک افسانه غذایی تثبیت کرده است. پوسته از لایه های ضخیم پنیر موزارلا و سس قوی و غلیظی پشتیبانی می کند که به محبوبیت پیتزا کمک کرده است.
طرز تهیه پیتزا سوسیس خانگی
فرهای مخصوص پیتزا نیز وجود دارد که فقط برای خانه طراحی شده اند. همچنین مخلوط های پنیر از پیش ساخته شده در بازار وجود دارد که به طور خاص برای پیتزا طراحی شده اند. قبل از پخت پیتزا، اگر آن طعم را ترجیح می دهید، می توانید آن را با پودر فلفل قرمز، رزماری یا آویشن طعم دار کنید.
طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس
پیتزا را در فر 475 درجه فارنهایت قرار دهید تا پوسته آن قهوه ای شود و پنیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. در صورت تمایل می توانید در پایان زمان پخت مقداری پنیر اضافه کنید. هی بی بی، من بیشتر عمرم را در نیمه گرمسیری کوئینزلند استرالیا زندگی کرده ام و این دستور غذا برای من جواب داد.
طرز تهیه پیتزا خانگی با سوسیس
طعم و مزه مهمتر از اصالت است و ترجیح داده می شود از ماده ای استفاده شود که با دقت تهیه شده است تا اینکه به شکل برده ای به موضوع یا ملیت مبدا وفادار باشد. درست کردن آن لذتی است که یادگیری آن یک عمر طول می کشد. برای دیدن دستور پخت پیتزای کامل من، لطفا به لینک دستور زیر مراجعه کنید. اگر پیتزای یخ زده، پیتزای از پیش آماده با کراست یا پیتزای پخته ای است که دوباره گرم می کنید، پیتزا باید مستقیماً روی توری فر پخته شود. خمیر پیتزای خام نباید مستقیماً روی قفسه فر برود زیرا از بین شکاف ها می ریزد.
به فر برگردانید و 8 تا 15 دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که پوسته طلایی و پنیر حباب دار شود. پخت پیتزا در فر با دمای بالا فقط چند دقیقه طول می کشد. چگونه پیتزا را در فر خانگی بپزیم؟ برای تنظیم دما باید چیکار کنم؟ پیتزاهایی که در دمای بالا پخته می شوند، پایه ای ترد با پوسته پف کرده می دهند. مهم است که مطمئن شوید سنگ پیتزا و فر همیشه قبل از پخت کاملاً خشک هستند. همانطور که خمیر به داخل فر می لغزد، باید با کمی آرد از پوسته آن جدا شود.
طرز تهیه پیزا پپرونی
این همکاری ها به ما امکان می دهد دقیق ترین، به روزترین و جامع ترین اطلاعات موجود را در اختیار شما قرار دهیم. آنچه را که به دنبالش هستید نمی بینید؟ مجموعه راهنمای آشپزی ما را مرور کنید. Allrecipes بخشی از خانواده انتشارات Dotdash Meredith است. زمانی که پنیر به رنگ قهوه ای متوسط تا تیره آب شد، پیتزا آماده است. راه دیگری برای داشتن یک پوشش عالی می دانید؟ پیتزای خود را روی گریل بگذارید.
چدار تیز یا چند تکه بری می تواند افزودنی خوبی باشد. تصور پنیری که در پیتزا مزه خوبی نداشته باشد، تا زمانی که پنیر با سایر مواد غذایی مطابقت داشته باشد، سخت است. با این حال، من شما را تشویق می کنم که جوانه های چشایی آنها را دنبال کنید.
این احتمالا غیرمعمول ترین “پیتزا”ی است که تا به حال دیده اید! این یک دسر عالی برای کودکان است، اگرچه بزرگسالان نیز آن را دوست دارند. شکلات و کره بادام زمینی ترکیب خوشمزه ای هستند. قالب پیتزا را با پیتزا روی آن در پایین ترین طبقه فر قرار دهید، اما نه در زیر. فر را روشن کرده و روی بالاترین دمای ممکن قرار دهید. من خمیر پیتزا Trader Joe را به شدت توصیه می کنم.
مطمئن شوید که حداقل برای چند ساعت چیزی نخورده اید. شما به این ساعت عصر برای تغذیه خود نیاز دارید. یک پنیر باکیفیت با مقدار مناسب چربی حباب زده و ذوب می شود.
دما و زمان پخت پیتزا در فر گازی